Italiensk rosmarinkølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Træk bladene af rosmarin kvistene og hak bladene sammen med de pillede hvidløg.
Skær nogle små ridser i lammekøllen og fyld dem med rosmarinblandingen.
Gnid køllen med salt, peber og olivenolie og læg den på rist i en bradepande. Brun den ca. 20 min. ved 250 grader C. alm. ovn. Dæmp varmen til 160 grader C. alm. ovn og steg køllen ca. 2 time. Mens køllen steger, kan man på ægte italiensk manér enten dryppe den med lidt hvidvin eller stænke med lidt god vineddike. Lad køllen trække 10 min. under folie, inden den skæres for. Server små pillede kartofler vendt i lidt smør og persille samt stegte aubergineskiver eller grønne bønner til lammekøllen. |
|
Opskriften er vist 33145 gange,
og udskrevet 803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne