Boller i Karry med grøntsags base
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yvonne Juul Indsendt : Red : |
|
|
Rengør skræl og skær grøntsagerne i mindre stykker. Kom dem i en gryde og dæk med vand og tilsæt salt, peber samt evt. bouillonterning.
Kog dem til de er helt møre og tag en stavblender og blend det hele i gryden sammen med koge vandet. Nu har vi grøntsags basen. Tag fedtstof og kom i en anden gryde. Når det bobler tilsættes karry og svitses af. Derefter tilsættes mel og derefter grøntsags base og yderligere mælk efter ønske til konsistensen er som man ønsker den. Enten en grød lignende sovs eller en tyndere sauce. Nu tilsættes bollerne og retten varmes op til kogepunktet. Færdig. Serveres med ris eller bulgur til. Man kan koge grøntsags basen af de grøntsager man nu kan lide eller har tilbage i køleskabet men skal bare huske kartofler der giver en cremet jævnings konsistens. |
|
Opskriften er vist 3333 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne