Gravad Laks med sennepsdressing
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : ja Indsendt af : Frydahl Indsendt : Red : |
Fotograf: Frydahl |
|
Frys de 2 laksesider i 24 timer for at eliminere evt. fiskeparasitter - tø langsomt op i køleskabet.
Bland brunt farin, salt, peber, dild og gnid det på laksens kødsider. Kødsiderne lægges mod hinanden. Det hele lægges i et fad med pres. Vendes efter 1 døgn. Laksen er færdig efter 1 døgn på begge sider. Ved servering skrabes blandingen væk og der skæres fra hale mod hoved og pyntes med frisk dild. Sennepsdressing: alle ingredienserne røres godt og trækker i køleskab 24 timer. |
|
Opskriften er vist 12588 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne