Chokoladekage med appelsinjuice 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Doris fuglkjær Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes lunkent eller brug alm. flydende margarine
Æg og sukker piskes til det er meget lysegul og luftig. Hvedemel og bage pulver og vanillesukker og evt hakket chokolade stykker blandes sammen og blandes med sukker/æg blandingen. Dernæst hældes smør i og vendes i dejen. Til sidst tilsættes juicen som også vendes i. Dejen bliver tynd flydende Læg bagepapir i en form på ca 42 x 29 x 8 cm. Og hæld dejen deri. Bagetiden er omkring 20 minutter ved 175 g. Lav en hvid glasur af kold vand og flormelis og hæld det ovenpå kagen. Man kan blande lidt chokolade glasur med koldt vand og Hollands chokolade pulver, og pynte med striber ovenpå den hvide glasur. |
|
Opskriften er vist 12433 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2021-02-19 16:05:37 God kage. Har bagt den 2 gange. Bagetiden er dog cirka det dobbelte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne