Bær tærte
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : KAGE.DK Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn
Pisk de pastoriseret æggehvider og marcipan med sukker til det er stift, bland så mel, æg, sukker og vanille pulver i den stive æggemasse og rør godt rundt. Del dejen i to dele og rul dem ud, Læg den ene udrulede dej i en tærte form. læg så de friske bær i. Så tager du den anden dej og skær den i tykke strimler (ca 2 cm tykke). Læg dem oven på tærten, sæt tærten i ovnen og lad den bage i ca 30-40 min |
|
Opskriften er vist 5274 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne