Lakse Naanbrød med pesto og yoghurt
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Mel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne. Hviler i minimum 1 time. Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop. Bages på pande, i olie eller afklaret smør.
Lægges på opsugende papir.
Anretning: Naanbrødene lægges på hver sin tallerken og smøres med yoghurt. Laksen lægges fladt på brødet. I midten lægges de plukkede små fine salatblade. Herover drysses det hele med pesto, olivenolie, balsamico og friskkværnet peber. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 17249 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2007-07-11 13:20:55 uden at have bagt naan brød så ser denne opskrift ud til at smage som naan brød, det gør de andre opskrifter ikke. desværre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne