Lakse Naanbrød med pesto og yoghurt

Lakse Naanbrød med pesto og yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.fersk røget laks
2 dl.yoghurt naturel
4 spsk.pesto
4 spsk.balsamico eller kryddereddike
4 spsk.olivenolie
2-3 slags salatblade (lola rosa salat, friséesalat & icebergsalat), skyllet
 frisk kværnet peber
 
 Nannbrød:
1.5-2 dl.hvedemel
1.25 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
1 tsk.olie
0.33 dl.yoghurt
1 æg
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Mel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne. Hviler i minimum 1 time. Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop. Bages på pande, i olie eller afklaret smør. Lægges på opsugende papir.

Anretning:
Naanbrødene lægges på hver sin tallerken og smøres med yoghurt. Laksen lægges fladt på brødet. I midten lægges de plukkede små fine salatblade. Herover drysses det hele med pesto, olivenolie, balsamico og friskkværnet peber. Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 17249 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-11 13:20:55
uden at have bagt naan brød så ser denne opskrift ud til at smage som naan brød, det gør de andre opskrifter ikke. desværre