Flødebolle banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : uden top ja Indsendt af : Bibi Løvenhardt Indsendt : Red : |
|
|
pisk æg og sukker sammen bland mel og bagepulver og pisk det i æggene skiftevis med mælken smelt smørret og tilsæt det afkølet mos bananen og put den i dejen.
Bag kagen i en mellemstor (25x33C) form ved 175 grader C. alm ovn i ca. 40 minutter. Pil bundene af flødebollerne og spis dem, mos flødebollerne (12 stk. ca.) og put dem på den afkølet kage. |
|
Opskriften er vist 4082 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne