Appelsinmarmelade med Whisky fra Paradishus
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Per Wistisen Indsendt : |
|
|
Appelsinerne hakkes i en kødhakker og hældes derefter i en gryde sammen med sukker og vand.
Koges ved middel varme en halv times tid. Gem ca. 100 gram af sukkeret og bland det med geleringsoulveret og vaniljekorn. Kom vaniljen og sukker/ geleringspulver blandingen og de hakkede mandler i de sidst 5 min af kogningen. Til slut tilsættes whisky og en kapselfuld Atamon, hvorpå marmeladen hældes på rene afvaskede glas der herefter lukkes. |
|
Opskriften er vist 5848 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-01-08 09:00:40 Skal der være skræl på appelsinerne ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne