Banenkage med chokolade al a kusinerne Katja og Søs
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Søs Indsendt : Red : |
|
|
Kagen:
Pisk sukker, æg, vaniljesukker og bagepulver til en luftig masse mos bananerne med en gaffel og hak chokoladen og rør det i massen og til sidst tilsæt mel og rør det godt sammen. Også i ovnen ved 200 oC i 30-60min afhænger af om det er en ny eller gammel ovn så mit råd hold øje med den efter hånden som den halve time er gået. OBS jeg bruger alm. Ovn. Overtræk (ikke en nødvendighed men kan bruges hvis man ønsker det og den her er go.) Udblød husblassen i koldt vand. Bring ¼ l fløde næsten i kog. Pres vandet af husblassen og smelt den i den varme fløde. Hak chokoladen og hæld den brandvarme fløde i og kør cremen til en glat masse. Pisk resten af fløden til skum, fold det i chokoladen, rør den glat og afkøl. Overtræk kagen med cremen. |
|
Opskriften er vist 2886 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne