Congo ruller

Congo ruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Rejer
300 g.svinesmåkød eller hakket svinekød
 
2 spsk.olie
1 fedhvidløg
0.5 tsk.koriander
2 revet gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
100 g.spirer
1 bdt.forårsløg
1 almindeligt løg
2 spsk.revet ingefær
0.5 spidskål
2 spsk.sojasauce
 saft af 1 lime
 
 Tilbehør:
 Sød chilisauce
 Ris
 
Opskrift:
Hak forårsløg i små skiver og riv gulerødderne i tynde strimler, fint hak spidskålen og skær peberfrugterne ud i tynde strimler.

Varm en wok eller gryde op med olien og tilsæt så hakket løg, hakket hvidløg og lad det stege i 2 minutter.

Tilsæt revet ingefær, svinekød og rejer og steg det gyldent.

Tilsæt dernæst lime, soya, koriander og alle grøntsagerne

Steg blandingen i ca. 3 minutter, grøntsagerne må gerne være sprøde.

Stil blandingen til side og kom ca. En ”grydeskefuld” fyld på hver plade forårsrulledej, og rul forårsrullerne sammen (ofte er det vist på pakken med forårsrulledej hvordan man gør)

Varm en stor gryde med rigeligt olie op, og steg så rullerne i olien i ca. 3 minutter hver.
Tag dem op og lad dem dryppe af på papir.

Server forårsrullerne med ris, sød chilisauce og evt. soya.





karakterer:
Opskriften er vist 3990 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-17 21:50:08
Hov husk selvfølgelig at købe forårsrulledej (rispapir)