Congo ruller
Indsendt : Red : |
|
|
Hak forårsløg i små skiver og riv gulerødderne i tynde strimler, fint hak spidskålen og skær peberfrugterne ud i tynde strimler.
Varm en wok eller gryde op med olien og tilsæt så hakket løg, hakket hvidløg og lad det stege i 2 minutter. Tilsæt revet ingefær, svinekød og rejer og steg det gyldent. Tilsæt dernæst lime, soya, koriander og alle grøntsagerne Steg blandingen i ca. 3 minutter, grøntsagerne må gerne være sprøde. Stil blandingen til side og kom ca. En ”grydeskefuld” fyld på hver plade forårsrulledej, og rul forårsrullerne sammen (ofte er det vist på pakken med forårsrulledej hvordan man gør) Varm en stor gryde med rigeligt olie op, og steg så rullerne i olien i ca. 3 minutter hver. Tag dem op og lad dem dryppe af på papir. Server forårsrullerne med ris, sød chilisauce og evt. soya. |
|
Opskriften er vist 3990 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-17 21:50:08 Hov husk selvfølgelig at købe forårsrulledej (rispapir) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne