Rigtig lasagne
Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsager skæres i tern og steges til de er bløde. Oksekødet brunes og krydres med salt og peber. Derefter tilføljes et par fede hvidløg og der hældes 140 g tomatpuré i + en skivs ketchup. Man kan godt putte flere grøntsager i.
For at undgå at det bliver tørt, hældes vand i og den får lov til at simre. Krydder med basilikum. Til becermelsovsen laves der en opbagt sovs. Smør (f.eks. 50 g) smeltes, mel tilføjes og det piskes sammen. Mælk tilføjes lidt af gangen. Den blandet ost smeltes i, lidt muskatnød tilføjes og skiver af havati smeltes i. Antallet af skiver havati afhænger hvordan sovsen "føles" - den skal være god fyldig, men ikke for tyk. Afslut med salt og peber. I fadet starter man med lidt kød som underlag. Derefter plader, kød og ost. Afsluttes med kød og et tykt lag ost. Efter den er lagt sammen, må den gerne trække længe. Giv den 200 grader i forvarmet ovn i 20-30 min og lad den køle i 5-10 minutter før den serveres. |
|
Opskriften er vist 3784 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne