Røget lakserulle med squashsalat og balsamico

Røget lakserulle med squashsalat og balsamico, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Røget lakserulle med squashsalat og balsamico, billede 4 Røget lakserulle med squashsalat og balsamico, billede 1 Røget lakserulle med squashsalat og balsamico, billede 2 Røget lakserulle med squashsalat og balsamico, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
75 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Salat:
0.5 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rucolasalat
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  friske krydderurter (persille, purløg m.m.)
   
   
Opskrift:
Lakserulle:
Tynde skiver røget laks lægges på et stykke køkkenfilm. Flødeost og cremefraiche piskes sammen, og smages til med citronsaft, salt og peber. Cremen smøres på lakseskiverne og rulles stramt, som til roulade. Skal helst hvile 12 timer, inden udskæring.

Salat:
Rucolasalaten skylles og tørres i et viskestykke. Squash skæres i tynde skiver på langs, og marineres sammen med rucola i olivenolie, citronsaft, salt, peber og friskhakkede krydderurter. Balsamico nedkoges til 3/4 del og afkøles.

Anretning:
En tynd "streg" balsamico hældes rundt i kanten af tallerkenen. 2 skiver lakserulle lægges i hver sin side af tallerkenen, og til sidst anrettes salaten højt midt på, på en flot og spændende måde.





karakterer:
Opskriften er vist 24506 gange,
og udskrevet 819 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4913 (1169 kcal)
KJ pr. Pers. 1228 (292 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Pers. 205 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 599 KJ (142 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-02 14:03:20
Kan retten fryses?