Røget lakserulle med squashsalat og balsamico
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lakserulle:
Tynde skiver røget laks lægges på et stykke køkkenfilm. Flødeost og cremefraiche piskes sammen, og smages til med citronsaft, salt og peber. Cremen smøres på lakseskiverne og rulles stramt, som til roulade. Skal helst hvile 12 timer, inden udskæring. Salat: Rucolasalaten skylles og tørres i et viskestykke. Squash skæres i tynde skiver på langs, og marineres sammen med rucola i olivenolie, citronsaft, salt, peber og friskhakkede krydderurter. Balsamico nedkoges til 3/4 del og afkøles. Anretning: En tynd "streg" balsamico hældes rundt i kanten af tallerkenen. 2 skiver lakserulle lægges i hver sin side af tallerkenen, og til sidst anrettes salaten højt midt på, på en flot og spændende måde. |
|
Opskriften er vist 24499 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2017-05-02 14:03:20 Kan retten fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne