Lammegryde med champignon og laurbær
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Fryseegnet : nej Indsendt af : charthys Indsendt : Red : |
|
|
Skær løg og hvidløg fint og svits dem i olien.
Skær lammekødet i små fine tern (1x1 cm) og brun det af sammen med løgene. Tilsæt laurbærblade, karry, rosiner og salt og peber efter smag. Når kødet er brunet tilsættes vand og retten simrer ved svag varme under låg i 45 minutter. Skær champignon i tern og rist dem på en tør, meget varm pande med lidt salt og peber indtil de er ca halv størrelse og lidt gyldne. Tilsæt mælk, smøreost og champignons til retten og lad den simre videre i yderligere 10 minutter. Jævn retten til en passende konsistens og smag til. Serveres med ris og evt. et godt flutes. |
|
Opskriften er vist 3400 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne