Bardu-Lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Bjørnar Indsendt : Red : |
|
|
Kødsauce:
Svits det hakkede løg gyldent i smør/margarine tilsæt det hakkede kød og svits det med tilsæt derefter krydderier bouillon og tomatpuré og lad det små snurre i ca. 10 min. Bechamelsauce: Smelt smør/margarine i en gryde rør melet i og tilsæt derefter den kogende mælk lidt efter lidt kom krydderier revet ost og fløde i smag til med salt og hvid peber og lad det koge godt igennem. - Lasagne: Smør et ovnfast fad med smøg/margarine. Læg lasagne kødsovs og bechamelsauce lagvis i fadet. Det øverste lag skal være bechamelsauce. Drys med rasp og fordel smørklatter hist og pist. Bagetid: Ca. 35 til 40 min. ved 180 grader i varmluftsovn (200 grader i alm. ovn) på risten midt i ovnen til den er gylden og varm. Tips: Forberedelsestid 20 til 25 min. Tørret lasagne plader kan anvendes. Følg anvisningen på pakken. |
|
Opskriften er vist 2929 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bjørnar - 2015-03-10 12:08:11 Er der børn i familien, kan man tilsætte ketchup i saucen, hvilket gør den lidt blødere og sødere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne