Brasilianske ris (nemt og lækkert)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bjørnar Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløg snittes fint.
Lav 1 liter grønsagsbouillon (elkedel/litermål eller gryde). Varm olien i gryden som risene skal koges i. De fint snittede hvidløg svitses i den varme olivenolie indtil de bliver gyldne. Hæld risene i og svits ris og løg indtil risene har suget al væske og blandingen er tør. Pas på med for meget varme, da dette kan medføre, at vædken fordamper i stedet for at blive opsuget af risene. Tilsæt grønsagsbouillonen og kog risene det antal minutter som står på posen/pakken. Vupti - lækre ris med lidt ekstra smag :) |
|
Opskriften er vist 7256 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2016-02-13 20:52:48 Lyder Lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne