Daim islagkager uden past. æg
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Doris Fuglkjær Indsendt : Red : |
|
|
æggehvider piskes stift
Sukker tilsættes og der piskes til det bliver marengs klistret og stift. mandler(ikke smuttede) og nødder hakkes og vendes i marengs dejen. Bagepapir i 2 springforme og fordel dejen i dem så der er nogenlunde ligemeget i dem begge to. Bages ved varmluft v. 170 g. I ca. 45 min. Afkøles i formene. Isen skæres i store tern og daim og chokolade hakkes i lidt grove ca. 1/2 x 1/2 cm stykker. Isen hældes i en stor skål hvor der er plads til 3 liter is og fyldet. Bagefter tilsættes daim og chokolade og fløden hældes i. Det hele røres sammen med håndmixer med dej kroge. Når man fornemmer at alt fyldet og fløden er fordelt i isen tager man en dejskraber og fordeler isen ovenpå de kolde bunder. Islagkagerne ligges tilbage i fryseren mindst et døgn. Pyntes evt med kiwi eller serveres med hindbær puré. PS. Jeg bruger som fyld lidt forskelligt. Det kan være knuste makroner, små marcipan stykker, 2 poser dumle karameller og mars og snickers i små tern. |
|
Opskriften er vist 8947 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne