Vildtgullaschsuppe med bacon

Vildtgullaschsuppe med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Dupont88

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 l.vildtbouillon/suppe
1 gulerod
1 løg
1 porre
1 tsk.sød paprika
1 lille stykke selleri
50 g.bacon i tern
0.5 dl.tomatpuré
400 g.skært vildtkød
12 fedhvidløg
 salt
 peber
 smør
 
Opskrift:
1. De rengjorte grønsager skæres i tern, og løget hakkes.
2. Kødet skæres i tern på 1x1 cm.
3. Bacontern, det hakkede løg og pressede hvidløg svitses i lidt smør ved kraftig varme uden at brune.
4. Grønsager, kød og paprika tilsættes og svitses med i ca. 5 min.
5. Suppen og tomatpuréen kommes på. Lad det småkoge ½-1 time, til kødet er mørt.
6. Smag til med salt og peber, og server evt. med en klat cremefraiche og lidt friskhakket persille på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 4660 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu