Vildtgullaschsuppe med bacon
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Dupont88 Indsendt : Red : |
|
|
1. De rengjorte grønsager skæres i tern, og løget hakkes.
2. Kødet skæres i tern på 1x1 cm. 3. Bacontern, det hakkede løg og pressede hvidløg svitses i lidt smør ved kraftig varme uden at brune. 4. Grønsager, kød og paprika tilsættes og svitses med i ca. 5 min. 5. Suppen og tomatpuréen kommes på. Lad det småkoge ½-1 time, til kødet er mørt. 6. Smag til med salt og peber, og server evt. med en klat cremefraiche og lidt friskhakket persille på toppen. |
|
Opskriften er vist 4660 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne