Kartoffelsalat varm
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen og svits løgene til de er klare, men ikke brune. Tilsæt vand og eddike. Løgene koges møre ved svag varme ca 10 min. Tilsæt krydderier.
Kartoflerne skæres i tern og lægges i gryden. Læg låg på og varm dem ved svag varme 15-20 min. Rør forsigtig i gryden indimellem. |
|
Opskriften er vist 7020 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne