Kartoffelsalat kold
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne og skær dem i tern. Skær løg i tern. Bland det sammen.
Mayonnaise og cremefraiche blandes. Dressingen smages til med salt, peber karry og lidt sukker. Kartoffelblanding og dressing blandes sammen med halvdelen af tomaterne. Æggene deles i halve. Pynt kartoffelsalaten med halvdelen af æggene. Læg den anden halvdel af æggene og resten af tomaterne i hver sin skål. Stil det hele koldt til servering. De 2 små skåle med æg og tomater stilles ved siden af kartoffelsalaten ved servering. |
|
Opskriften er vist 5444 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne