Boller i Karry 03
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Patrick Reck Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienserne sammen evt. med en elektrisk røremaskine.
Lad farsen hvile i køleskab 30 min. inden kogning. Form bollerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle. Kog dem ca. 8-10 min. til de føles faste i let saltet vand. Karrysauce Brun løget i olie i en gryde. Tilsæt karry under bruningen. Tilsæt bouillon, mælk eller madlavningsfløde. Kog saucen igennem og jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Server med ris. |
|
Opskriften er vist 4556 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne