Rådyrlever i fløde/tomat sovs
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : RC Indsendt : Red : |
|
|
Skræl gulerod og løg, og skær i passende tern.
Afpuds evt. lever, skær i tern og panér i hvedemel. Steg lever- evt. ad 2 gange. Brænd tomatpuré af i gryden med lever ca. 2 min Tilsæt løg og gulerodstern - steges ca. 2 min Tilsæt krydderi. tilsæt vand, så det dækker ( smid hvidløg i ). Kogetid 20 min. Tilsæt fløde efter behag. Lad simre ind eller jævn retten. Servér kartofler eller mos til. Gerne med en klat gelé |
|
Opskriften er vist 3056 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne