Rådyrlever i fløde/tomat sovs

Rådyrlever i fløde/tomat sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : RC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rådyrlever ( krondyr kan bruges )
2 løg
1 gulerod
1 fedhvidløg
1 ds.tomatpuré
0.5 æble
 salt
 peber
 timian
 enebær ( mortet )
 vand
 fløde
 
Opskrift:
Skræl gulerod og løg, og skær i passende tern.

Afpuds evt. lever, skær i tern og panér i hvedemel. Steg lever- evt. ad 2 gange.
Brænd tomatpuré af i gryden med lever ca. 2 min
Tilsæt løg og gulerodstern - steges ca. 2 min
Tilsæt krydderi.
tilsæt vand, så det dækker ( smid hvidløg i ). Kogetid 20 min.

Tilsæt fløde efter behag.
Lad simre ind eller jævn retten.

Servér kartofler eller mos til. Gerne med en klat gelé





karakterer:
Opskriften er vist 3056 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu