Lammekølle med appelsin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Rids fedtet i tern på lammekøllen.
Bland olie og krydderier i en skål.
Pensl lammekøllen over det hele med blandingen.
Læg lammekøllen på en rist med en ildfast fad nedenunder.
Skær appelsinerne i skiver. Læg den ene appelsin ned i det ildfaste fad sammen med lidt vand. Sæt køllen i en 220 grader varm ovn (almindelig ovn). Lad den stege i ovnen i 20 minutter. Skru derefter ned på 90 grader og giv den 20 minutter pr halve kilo, som køllen vejer. Den sidste halve time lægger de sidste appelsinskiver ind oven på køllen. Tag køllen ud, pak den ind i sølvpapir og lad den hvile i 10 minutter. Skær den i tynde skiver og server den med det valgte tilbehør. |
|
Opskriften er vist 3677 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne