Mississippi Mud Pie 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Franck Indsendt : Red : |
|
|
Put Digestive-kiksene i en frysepose
Knus kiksene ved at rulle en kagerulle over dem x mange Smelt smørret, og bland det i posen med de knuste kiks Mos blandingen godt sammen, så det bliver en jævn masse Pres blandingen ud i et jævnt lag i en springform, og stil på køl Del chokoladen i mindre stykker og smid dem i en gryde med mælken Smelt chokoladen ved middel varme under konstant omrøring Tilsæt skumfiduser, og lad dem smelte i chokoladen under omrøring Tilsæt kanel, rom og stærk kaffe, og lad massen afkøle Pisk fløden til flødeskum, og vend den lunkne chokolademasse forsigtigt i Når massen er helt ensfarvet, hældes den over kiksebunden Dæk formen med film, og stil i køleskabet et par timer eller natten over Lige før servering sigtes kakao over i et tyndt lag Pynt med revet chokolade og friske bær |
|
Opskriften er vist 2513 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne