Karameller på den lette måde
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Smør farin og smør i en gryde sammen, til farinen er helt opløst.
Hæld mælken ved og kog ved lav temperatur i ca ti minutter, til det begynder at tykne. Sæt den færdige masse i køleskabet i 30 minutter for at få en lettere temperatur at arbejde med. Form karamellerne. TIP: Du kan tilføje f.eks. lakridspulver eller andre sjov ting, mens massen koget, hvis du ønsker en anden smag end den normalt karamelsmag. |
|
Opskriften er vist 6922 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne