Farsbrød med fyld
Fryseegnet : Tror jeg. Indsendt af : Boe Indsendt : |
|
|
Bland svinekød, halvdelen majsene, havregryn, æg, mælk, halvdelen af løget, halvdelen af bønnerne sammen og tilsæt salt, peber og andre krydderier. Jeg brugte timian.
Lad farsen stå mens du laver fyldet. Tag resten af majs, bønner og løg plus peberfrugten og steg det i lidt olie indtil det er lige ved at brune. Put det i en skål og rør det tundt med flødeosten og tilsæt timian og paprika. Spred farsen ud i aflangt. Lav en stribe i midten med fyldet i den lange retning. Fold begge sider hen over fyldet så det former en slags rulle. Denne lægges i en ovnfast fad og bages i ca. 45 min. |
|
Opskriften er vist 8805 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne