Sukkerfri Appelsinmarmelade
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Corinna Indsendt : Red : |
Fotograf: Corinna |
|
Vask appelsiner og citron. Skær bunde og toppe af og kasser dem. Skær dem i skiver og skær skiverne i små terninger med skræl. Fjern alle de kerner, du møder på vejen.
Kom appelsin- og citronterninger og vand op i en gryde og kog det hele ved middel varme under låg i 20-25 minutter. Rør i det indimellem. Tag låget af og lad marmeladen koge videre uden låg i ca. 15 minutter eller til den tykner let. Anvend stavblender til at blende marmeladen, så den får lige netop den konsistens, du ønsker. Tilsæt 2 dl vand. Kog marmeladen op igen og rør et brev grøn Melatin i, kog ca 2 min. Skyl de rengjorte glas med Atamon eller en spsk alkohol/ snaps (hvis du har det), hæld marmeladen i glassene. Lad glassene stå i 10 minutter og luk dem til. Opbevar appelsinmarmeladen i køleskabet. Den kan holde sig her i minimum en måned. |
|
Opskriften er vist 20749 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bitte - 2020-10-09 17:12:58 Den opskrift dur ikke. Der er ALT for meget stevia og melanin i. Det smager simpelthen ikke godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne