Æggestand i gryde/pose

Æggestand i gryde/pose, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 2 Pers
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Therese

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber, hvid
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Alle ingredientser blandes i en skål.
Piskes godt sammen med en gaffel,
Hæld blandingen i en fryse/stegepose og bind knude.
Tag en kasserolle og fyld 2/3del med vand, tænd for højeste blus.
Sæt posen i gryden, og lad den koge i 7-10min, sluk for gryden og lad posen stå i, til vandet er kølet af.

Udformningen af æggestanden er ikke den flotteste, men det smager som det skal, og er nemt, hvis man står og mangler.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æggestand

karakterer:
Opskriften er vist 65460 gange,
og udskrevet 257 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1510 (359 kcal)
KJ pr. Pers 755 (179 kcal)
Vægt ialt 310 gram
Vægt pr. Pers 155 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (116 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-29 16:14:52
Denne æggestand er nem og den er rigtig god smager godt

  -   2016-04-14 17:09:56
Ægge rand iform

  -   2015-02-24 10:47:09
Super god og super nem.