Æggestand i gryde/pose
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Therese Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredientser blandes i en skål.
Piskes godt sammen med en gaffel, Hæld blandingen i en fryse/stegepose og bind knude. Tag en kasserolle og fyld 2/3del med vand, tænd for højeste blus. Sæt posen i gryden, og lad den koge i 7-10min, sluk for gryden og lad posen stå i, til vandet er kølet af. Udformningen af æggestanden er ikke den flotteste, men det smager som det skal, og er nemt, hvis man står og mangler. |
|
Opskriften er vist 65421 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Jonna - 2016-09-29 16:14:52 Denne æggestand er nem og den er rigtig god smager godt anonym - 2016-04-14 17:09:56 Ægge rand iform mag - 2015-02-24 10:47:09 Super god og super nem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne