Appelsin/kanelmuffins
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : EmmaHKristensen Indsendt : Red : |
|
|
Start med at smelte smørret i en gryde, tilsæt mælk og giv det et hurtigt opkog.
Imens piskes sukker og æg til en luftig masse. Når mælk- og smørblandingen er kølet af, blandes den sammen med æggemassen. Rør appelsinsaften i, og kom herefter resten af ingredienserne i. Dejen fordeles ud i formene, jeg fik 12 muffins ud af det. Drys kagerne med lidt kanelsukker, og bag dem i alm. ovn ved 225 grader i 10-12 minutter på midterste rille. |
|
Opskriften er vist 4148 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne