Kanelsnegle uden gær

Kanelsnegle uden gær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk 24 stk
KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Desse1990

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
100 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Bland tørvare.
Kom margarine og mælk i.
Ælt til det bliver en lind dej.
Rul den ud i en lang pølse.
Brug kagerullen til at lave den til et rektangel.
Bland fyldet, og smør på.
Rul den hårdt sammen, og skær i ca. 24 stk.
Put dem på en bageplade med bagepapir.
Pensel dem med æg.
Sæt dem i en forvarmet ovn ved 200 c. alm. ovn.
Lad dem bage i ca. 12-15 min.
Afkøl på en rist.

Pynt evt. med glasur.





Beskrivelse:

Kanelsnegle uden gær

Du er sikkert vant til at anvende gær, når du skal bage. Nogle ønsker dog at undgå gær i deres bagværk. Heldigvis kan gæren i de klassiske kanelsnegle erstattes med bagepulver, så du nemt kan bage kanelsnegle uden gær.

Hvad er gær?

Gær består af levende gærceller, som nedbryder dejens sukkerarter, og derved dannes der kuldioxid, som får dejen til at hæve op og gøre bagværket lækkert og luftigt.

Gær findes både i frisk og tør format. Frisk gær skal opbevares i køleskabet, og gerne i det papir som det kom i. Det gør, at levetiden forlænges samtidig med, at der ikke opstår mug eller bakterier i gæren. Tørgær kan holde sig i længere tid, men kræver mere arbejde.

Frisk gær kommer i en pakke af 50 gram, mens tørgær kommer i en pose af 11 gram. Mængden af gær er den samme, når du kommer det i bagværket, det kræver dog en anelse mere snilde at afveje tørgær. Hvis der skal bruges 25 g frisk gær svarer til ca. til halvdelen af posen med tørgær.

Vandet, som gæren røres ud i, må ikke være varmere end 37 grader, ellers slås gærcellerne ihjel. Tørgær skal, modsat frisk gær, røres direkte i melet, hvor det efterfølgende skal æltes grundigt igennem.

karakterer:
Opskriften er vist 25128 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 18202 (4334 kcal)
KJ pr. stk 758 (180 kcal)
Vægt ialt 1242 gram
Vægt pr. stk 51 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1465 KJ (348 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 50.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu