Kanelsnegle uden gær
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Desse1990 Indsendt : Red : |
|
Kanelsnegle uden gærDu er sikkert vant til at anvende gær, når du skal bage. Nogle ønsker dog at undgå gær i deres bagværk. Heldigvis kan gæren i de klassiske kanelsnegle erstattes med bagepulver, så du nemt kan bage kanelsnegle uden gær.Hvad er gær?Gær består af levende gærceller, som nedbryder dejens sukkerarter, og derved dannes der kuldioxid, som får dejen til at hæve op og gøre bagværket lækkert og luftigt.Gær findes både i frisk og tør format. Frisk gær skal opbevares i køleskabet, og gerne i det papir som det kom i. Det gør, at levetiden forlænges samtidig med, at der ikke opstår mug eller bakterier i gæren. Tørgær kan holde sig i længere tid, men kræver mere arbejde. Frisk gær kommer i en pakke af 50 gram, mens tørgær kommer i en pose af 11 gram. Mængden af gær er den samme, når du kommer det i bagværket, det kræver dog en anelse mere snilde at afveje tørgær. Hvis der skal bruges 25 g frisk gær svarer til ca. til halvdelen af posen med tørgær. Vandet, som gæren røres ud i, må ikke være varmere end 37 grader, ellers slås gærcellerne ihjel. Tørgær skal, modsat frisk gær, røres direkte i melet, hvor det efterfølgende skal æltes grundigt igennem. |
Opskriften er vist 25128 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne