Brøndkarsesuppe med røget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Rens løgene og skær dem i mindre stykker. Kom løg og bouillon i en gryde og kog det mørt i ca. 10 minutter. Tilsæt hvidvin og lad det yderligere koge 5 minutter.
Blend suppen lidt ad gangen med fløde og brøndkarse (gem et par totter til pynt) og varm den kun lige svagt op herefter.
Servér med strimlede laksestykker i de portionsanrettede supper. |
|
Opskriften er vist 17488 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne