Kyllinge chili gryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : pas Indsendt af : Claus Kingo Indsendt : Red : |
|
|
Snit løgene som du vil.
Fin hak hvidløgene. Varm en gryde / Wok op med lidt fedtstof på, lad løgene skifte farve. tilsæt, paprika, salt og karry i, og rør rundt, tilsæt vand og kyllingebouillon, lad det varme lidt, hæld nu flåede tomater, kokosmælken og peberfrugten i, Lad det koge igennem i 10 til 15 minutter. smag til med salt Tag evt ris til. |
|
Opskriften er vist 5278 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne