Boller i selleri 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl sellerien og skær den i tern.
Bland kød med æg, løg, salt, peber og hvedemel til en fars og stil den i køleskabet i minimum 30 minutter. Kog sellerien mør i grøntsagsbouillon. Tag dem op af vandet med en hulske. Form farsen til boller på størrelse med bordtennisbolde og kog dem i 10 minutter i grøntsagsbouillon. Si bouillongen og sæt den i kog igen. Jævn den lidt ud med maizena blandet i lidt vand. Smag vandet til med peber og læg selleri og boller tilbage i og server. |
|
Opskriften er vist 6830 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne