Sund Mexicansk gryderet
Fryseegnet : nej Indsendt af : sniffen Indsendt : |
|
|
Pandesteg grønsagerne:
Skær peberfrugten i tern og hak løgene. Varm en stegepande med lidt olie på høj varme. Tilsæt løgene og peberfrugten og drys halvdelen af chilipulveret, halvdelen af jalapeño/ chili og spidskommen på og rør det sammen, og lad det hvile og omrør igen, indtil man får en god bruning af peberfrugterne. Tag det af varmen og stil til siden. Gør den samme process med majsene og drys resten af chilipulveret og spidskommen på og lad det brune som før og tag det af varmen og stil til side. Drys salt på de stegte grønsager og rør dem lidt rundt. Forbered: Smør en bradepande/ildfast fad (ca. 22 cm x 33 cm) med olie/ margarine/smør og forvarm ovnen til 200 grader. Skær tortillas i tynde strimler. Saml retten: Spred lidt sauce i bunden af bradepanden/fadet. Tag så halvdelen af tortilla strimlerne i, halvdelen af de stegte grønsager og halvdelen af saucen og halvdelen af osten. Dæk med den anden halvdel af tortilla strimlerne, grønsager, sauce og ost. Bage metode og tid: Tag fadet og dæk det over med sølvpapir og bag rettet i 15-20 minutter – indtil saucen i kanterne bobler og osten er smeltet. Tips: Server med guacamole, friske koriander og cremefraiche og med flutes eller andet brød og chilistegt/marineret kyllingefileter, skåret i tern. |
|
Opskriften er vist 4495 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sniffen - indsender af opskrift - 2015-02-14 17:50:20 der skal stå: 2,5 glas salsa sauce (skal blendes) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne