Wienerschnitzel 02
Fryseegnet : Nej Indsendt af : flü Indsendt : Red : |
|
|
Kødet bankes grundigt vendes i mel og derefter i en blanding af lige dele æg og mælk. Paneringen afsluttes med rasp.
Brug den største pande og kom smør på i rigelig mængde. Læg schnitzlerne ned i mængden af smrø. Kryder med flagesalt og peber. Hvis der er for lidt smør brænder schnitzlerne på - husk at det smør du starter med at bruge skal bruges til de brasede kartofler og smørsovsen. Tag schnitzlerne af panden når de er stegt gyldne på begge sider ved middel varme. I det samme brunede smør sprødsteges de kolde kogte faste kartofler (i skiver) krydres med flagesalt peber en knivspids paprika og en skvat engelsk sauce. Smid de brasede kartofler i en si med en sovsekande under så er din sovs klar. Ærterne må ikke koge. Put dem i en skål med en smule salt en klat smør og et lille drys sukker. Overhæld dem med kogende vand fra en elkedel. Lad ærterne trække et minuts tid. Si dem. Skær citronen i skiver og dæk skiven med kapers. Skrab eller riv peberroden. Kom ansjoser på - RETTEN ER FÆRDIG |
|
Opskriften er vist 4170 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne