Marinde til champignon

Marinde til champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bibber

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.olie
0.5 citron, saft heraf
1.5 spsk.honning
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 lidttomatpure/ketchup
 
Opskrift:
Hele rensede champignon ligges i lagen under tæt låg min. en time. jo længere jo bedre.
Virkelig gode til panden, men også på spyd på grillen.





karakterer:
Opskriften er vist 2203 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu