Marengelagkage med blåbærskum og chokoladecreme
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Frida Indsendt : Red : |
|
|
Marengsbunde:
Smut mandlerne og lad dem ligge og tørre i en halv times tid Pisk æggehvider og sukker til en sej masse Hak mandler fint, men dog ikke til mandelmel Vend nu mandlerne forsigtigt marengsmassen Tegn tre cirkler på 16 cm i diameter på tre bagepapir Fordel marengsmassen på de tre bageplader og brug en paletkniv, så du får en lige top og jævne sider Bag ved 130 grader (varmluft) i en time – og lad bundene stå i ovnen og tørre yderligere af eftervarmen Blåbærskum: Pisk fløden stiv Vend græsk yoghurt i fløden Vend dernæst Blåbær Marmelade og Akacie Honning i massen Til sidst tilsættes de friske blåbær Chokoladecreme: Kom alle ingredienserne i en gryde Lad det hele smelte sammen Kog nu massen op under omrøring til den begynder at blive tyk Lad chokoladecremen stå lidt, så den bliver lidt kold og tyk, inden den kommer oven på marengs lagkage Sådan laver du Marengslagkage med blåbærskum og chokoladecreme: Læg først en mandelmarengsbund på et lagkagefad, og så et lag blåbærskum og sådan bliver du ved – afslut med et lag blåbærskum. Top kagen med friske hindbær og blåbær og giv marengslagkagen det sidste finish ved at komme chokoladecreme på toppen – brug en ske, så du kan fordele chokoladecremen fint og jævnt over marengskagen. |
|
Opskriften er vist 6725 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne