Laksemousse af Østersølaks

Laksemousse af Østersølaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
160 g.laks, røget, udskåret
0.25 bdt.persille
0.5 stk.lime
20 g.smør
4 stk.hvidløg
40 g.lollo rossa salat
20 g.Friséesalat
1 stk.skalotteløg
4 spsk.cremefraiche 9%
4 skivetoastbrød, lyst
4 stk.cherrytomat
 
Opskrift:
Laksestykket finthakkes, evt. i blender, creme fraiche, finthakket løg og persille (ca. ½ tsk) røres i, konsistensen skal være som rørt fars.

Der smages til med peber, laksen er salt nok i sig selv.

En skive brød skæres i terninger, der ristes på en pande i lidt smør og knust hvidløg efter smag.

Anret moussen i en skål af salatblade, pynt med brødcroutoner, limeskiver uden skræl og en delt cherrytomat, evt. en kvist dild.





karakterer:
Opskriften er vist 23995 gange,
og udskrevet 900 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu