Laksemousse af Østersølaks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksestykket finthakkes, evt. i blender, creme fraiche, finthakket løg og persille (ca. ½ tsk) røres i, konsistensen skal være som rørt fars.
Der smages til med peber, laksen er salt nok i sig selv. En skive brød skæres i terninger, der ristes på en pande i lidt smør og knust hvidløg efter smag. Anret moussen i en skål af salatblade, pynt med brødcroutoner, limeskiver uden skræl og en delt cherrytomat, evt. en kvist dild. |
|
Opskriften er vist 23995 gange,
og udskrevet 900 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne