Franske kotteletter
Fryseegnet : ja Indsendt af : freddy Indsendt : Red : |
|
|
bank koteletterne flade vend dem i pisket hele æg og bland rasp. salt. peber. sammen og vend kot. der i steges på en pande ca. 3 min på hver side. hæld fedtstoffet fra pande i en gryde (læg evt. en lille klat margarine i panden igen) stil nu koteletterne ind i ovnen på ca. 75 gr. alm. ovn.
Sauce: fedtstoffet varmes op i gryden tilsæt nu krydderierne og fin snittet hvidløg tilsæt mel og rør godt og mælk samt fløde. tomaterne skæres i 1/4 og tilsættes sammen med champignon kom så den koncentreret tomat ketchup i og smag til med salt og peber læg så koteletterne i saucen. serveres med kartofler/ris som lidt extra kan man blande en salat efter egen smag. |
|
Opskriften er vist 8067 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne