Crispy Fried Chicken
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad kyllingen trække i en skål med kærnemælken i 1-2 timer. Kyllingen skal være helt dækket af mælken.
Bland mel og krydderier sammen og put det i en pose (4 liters eller større). Når kyllingen har trukket puttes den op i posen til melblandingen og det hele rystes godt sammen, så alle kyllingstykkerne er dækkes godt til med mel. Tag kyllingen op af posen og læg den på et fad og lad den trække i en halv times tid tildækket. Put godt med olie i en stor pande eller gryde evt. af 2 gange så at kyllingestykkerne ikke kommer til at ligge i lag. Der skal være nok olie til, at kyllingerne er minimum halvt dækket af olie når de kommer i. Giv olien godt med varme. Put kyllingen i og steg den godt på begge sider. Når de begynder at få en sprød skorpe og virker gennemstegt tages stykkerne op og lægges i et fad på køkkenrulle eller andet sugende papir. |
|
Opskriften er vist 20050 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne