5:2 Spidskålssalat med gulerødder 125 kcal
Hovedingrediens : Kål - Spidskål Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Saften fra citronen og evt. fintrevet skal blandes med honning, hakket hvidløg og olivenolie i en stor skål.
Spidskålen snittes fint, gulerødderne skrælles og skæres i fine skiver med skrælleren. Det kan spises med det samme, men bliver bedst, hvis det trækker i køleskabet, gerne til næste dag. |
|
Opskriften er vist 29066 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (32 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-07-02 12:04:22 Kan ikke se, om kalorietallet er for hele portionen eller for 1/4 af den, men må gå ud fra at det er for en fjerdedel. anonym - 2017-06-07 22:53:41 Dejlig, sund salat - jeg vil helt sikkert lave den igen! Jeg synes dog, at hvidløgssmagen er for meget, så jeg nøjes med 2 fed. Jeg giver dig derudover helt ret i, at den smager bedst efter en dag i køleskabet. Jeg smagte den to dage i træk, og den var MEGET bedre 24 timer efter tilberedelse. Rigtig lækkert - tak for opskriften :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne