Paprikakylling i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : |
|
|
Gør champignon i stand. Hvis de er store skæres de i mindre stykker. Hak løgene.
Drys lidt salt på kyllingfiletterne og vend dem i rigeligt paprika. smelt lidt smør på panden imens. Når smørret er gyldent lægges filetterne på panden og brunes. Når de er brunet tages de op og lægges i en bradepande. Kom løg og champignon i panden og svits det lidt. Tilsæt evt lidt mere paprika og lidt salt. Tilsæt fløden og kog panden af et øjeblik. Hæld pandens indhold over kylling filetterne og steg det færdigt i alm ovn ved 200 gr i 30 minutter. Serveres med løse ris og salat. Evt et stykke brød |
|
Opskriften er vist 14880 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne