Hüttemeiers bamsehorn
Indsendt : Red : |
|
|
Smørret hakkes ud i melet – læg lidt mel til side til æltning.
Samle dejen med æg, sukker og salt.
Gær smuldres i. Mælken tilsættes og det hele æltes let, dejen skal være blød.
Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i 12 trekanter (som når man skærer pizza) Fyldes lægges i den brede ende. Hornene rulles sammen fra den brede ende mod spidsen og lægges på en bageplade. Skal hæve ved stuetemperatur, tildækket, i 20 min. Pensles med æg og drysses med hakkede mandler. Bages midt i ovnen ved 225 °C i 8-10 min. |
|
Opskriften er vist 4755 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne