Grøntsager i fad med farslåg

Grøntsager i fad med farslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket svin og kalv
0.25 løg
1 æg
35 g.havregryn
70 g.hvedemel
10 g.salt
1 tsk.peber
3 dl.sødmælk
500 g.porrer
3 store gulerødder
100 g.smør
 lidtrasp
 
Opskrift:
Kom det hakkede kød i en egnet skål. Riv løget ned i det. Tilsæt havregryn, mel, æg, salt og peber. Tilsæt sødmælken lidt efter lidt mens der røres grundigt. Lad farsen hvile mens du ordner grøntsagerne. Smør et ildfast fad, og lad det sidste smør blive i fadet. skær porrer og gulerødder i en halv cm tykke skiver og kom den op i fadet. Drys lidt salt over. Læg farsen ovenpå grøntsagerne og drys med et tyndt lag rasp. Sæt fadet i alm. ovn ved 200 gr i ca 1 time og et kvarter.
Serveres med kogte kartofler. Eller hvad man bedst kan lide.
Hvis man vil spare på fedtet, er det nok at smøre fadet i lidt smør og hælde 1 halv dl vand i fadet.





karakterer:
Opskriften er vist 7151 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-30 15:01:10
Retten kan laves med alle mulige slags grøntsager. Hvidkål, blomkål rosenkål. Kun fantasien sætter grænser!