Glutenfri broccolitærte
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt af : Freja_kirstine15 Indsendt : Red : |
Fotograf: Freja_kirstine15 |
|
Dejen:
Den kolde margarine skæres i mindre stykker i melet og smuldres med fingrene. Salt og æg tilsættes og dejen samles hurtigt med fingrene. Dejen rulles ud og puttes i en tærteform prikkes med en gaffel og stilles koldt i cirka en halv time. Forbages i alm. ovn ved 200 grader. Fyld: Broccolien deles, koges og stilles til afdrypning. Lav æggemassen du skal bruge æg, cremefraiche, flødeost, revet ost, salt og revet muskatnød. Når tærten er forbagt kommes stegt kylling og broccoli på. Æggemassen hældes over og den bages færdig yderligere 30 min. ved alm. ovn 200 grader. Bacontern svitses og fedtet dryppes af. Bacontern kommes på tærten 10 min. før den er færdig. |
|
Opskriften er vist 19008 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Freja_kirstine15 - 2015-02-06 16:20:10 Tærten forbages i 15 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne