Fiskefiletter med asparges-rejestuvning

Fiskefiletter med asparges-rejestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 fiskefiletter
 hvedemel til panering
 salt til paneringen
100 g.smør til stegning
 
400 g.rejer i lage 200 g drænet vægt
1 ds.aspargessnitter
25 g.smør til sovs
1 spsk.mel til sovs
 væden fra asparges og rejer til sovs
 
Opskrift:
Paner filetterne i mel tilsat lidt salt. Smelt smørret på panden imens. Når smørret er gyldent, er det klat til at stege i. Steg fisken ved middel varme.

Imens smeltes smørret i en kasserolle til stuvningen. Tilsæt 1 spiseskefuld mel under omrøring med et piskeris, og spæd op med væden fra aspargesene og rejerne. Når sovsen koger tilsættes aspargesene og varmes igennem. Lige inden servering tilsættes rejerne stuvningen. De må ikke koge!

Server fisken og stuvningen med pommes frites og salat. Brug væden fra asparges først til sovs. Den kan nemt blive lidt for salt.





karakterer:
Opskriften er vist 15746 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu