Fiskefiletter med asparges-rejestuvning
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : Red : |
|
|
Paner filetterne i mel tilsat lidt salt. Smelt smørret på panden imens. Når smørret er gyldent, er det klat til at stege i. Steg fisken ved middel varme.
Imens smeltes smørret i en kasserolle til stuvningen. Tilsæt 1 spiseskefuld mel under omrøring med et piskeris, og spæd op med væden fra aspargesene og rejerne. Når sovsen koger tilsættes aspargesene og varmes igennem. Lige inden servering tilsættes rejerne stuvningen. De må ikke koge! Server fisken og stuvningen med pommes frites og salat. Brug væden fra asparges først til sovs. Den kan nemt blive lidt for salt. |
|
Opskriften er vist 15746 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne