Havrebrød 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 250 grader (almindelig ovn).
Halvdelen af melet sigtes med bagepulveret. Salt og sukker tilsættes. Kold margering hakkes i små stykker og tilsættes. Mælk og æggehvide hældes i. Dejen æltes til den er ensartet og blank. Resten af melet og havregrynen tilsættes lidt efter lidt, til dejen slipper. Læg et stykke bagepapir i en aflang bageform og form franskbrødet, så det passer deri. Rids og pensl dejen. Bages i ca 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 2108 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne