Kylling-karry suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Ole Simonsen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i små tern.
Snit grøntsagerne. Hold broccolien for sig selv. Hald lidt rapsolie i en stegegryde og varm det op. Tilsæt karry og lad det brænde af. Tilsæt kødet og rør i det til det har skiftet farve. tilsæt porrer, gulerødder og selleri og lad dem svitse med et øjeblik. Tilsæt bouillon terninger, vand og salt og bring gryden i kog. Lad suppen koge i fem minutter. Tilsæt broccolien og giv det et opkog i et minut. Tilsæt fløden og bring suppen i kog. Færdig! Jeg plejer at servere suppen med løse ris. Og en halv bolle med ost. Som har været en tur i ovnen ved 180 gr til osten er smeltet. |
|
Opskriften er vist 8725 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Linda frederiksen - 2015-11-30 13:12:43 Personlig må godt få lidt mere karry Ole simonsen - 2015-01-30 14:56:38 Prøv at undlade fløden. Skræl et æble og skær det i tern, og put det i suppen i stedet for. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne