Kylling og kartofler i rødvin
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i tern.
Skræl kartofler og gulerod, skær kartofler i tern og gulerod på skrå. Skær hvidløg i mindre stykker. Hæld kyllingestykkerne i en gryde og steg dem i fedtstof i 4 minutter. Tilføj kartofler, gulerod, hvidløg, tomatpure, salt og peber og rør rundt. Tilsæt rødvin og evt andefond. Lad det koge i 30 minutter, til kartoflerne er møre. Hvis rødvinen svinder for meget ind, læg låg over til sidst for at bevare væsken, mens ingredienserne stadig koger. Ti minutter før skæres citronen i skiver, som lægges ned i gryden. Tag citronskiverne op før servering. |
|
Opskriften er vist 3604 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne