Italiensk lammeryg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Gnid lammekødet med salt, peber og steg det i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Lav en "grød" af olie, rasp og krydderurterne, gnid det godt ind i skindet på lammeryggen og steg den yderligere i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 28664 gange,
og udskrevet 870 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2018-03-17 16:40:15 Hvad består tilbehøret af ?. Man kan da ikke bare spise lammeryg. anonym - 2007-03-07 16:41:02 Hvad med tilbehør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne